Sałatka z fasoli Hominy jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz hominy, ocet winny, seler, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bean & Hominy Potpie, Gulasz z czarnej fasoli, Hominy i jarmużu, oraz Pikantny gulasz z Czarnej Fasoli, Hominy i jarmużu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu umieścić fasolkę szparagową i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Gotować, odkryte, przez 8-10 minut lub do chrupkości-przetargu; odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
W misce, połączyć fasolkę szparagową, fasola, hominy, czarna fasola, seler, cebula i czerwona papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)