Sałatka z czerwonego Lucjana z zielonym pieprzem-estragon Vinaigrette

Czerwona Sałatka Snapper z zielonym pieprzem-estragon Vinaigrette może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $4.0 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 255 kalorii, 36g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka łyżeczki estragonu, zieleni dla niemowląt, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Sałatka Z Fasoli Francuskiej Z Estragonem I Zielonym Pieprzem, Sałatka Z Pieczonego Kalafiora Z Zielonym Pieprzem Vinaigrette, oraz Sałatka Zielona mieszana z winegretem estragonowym.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Rybę skropić 2 łyżeczkami oleju i posypać 1/4 łyżeczki soli.
Dodaj rybę do patelni; gotuj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Podczas gdy ryby gotują, połączyć 1 łyżeczkę oleju, 1/4 łyżeczki soli, estragon i kolejne 5 składników (estragon przez pieprz), mieszając trzepaczką.
Mżawka 1/4 szklanki winegret na zieleni; wrzucić delikatnie połączyć. Ułóż około 1 1/4 szklanki zieleni na każdym z 4 talerzy. Dodać każdą porcję z 1 filet; skropić każdą porcję z 1 łyżką vinaigrette.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.