Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego i wegetariańskiego hor d'oeuvre z dodatkiem lakto ovo? Sałatka z curry Floret może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 3 g białka i 16 g tłuszczu. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Ten przepis z Taste of Home wymaga różyczek brokułów, brązowego cukru, kalafiorów i octu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 26%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Sałatka owocowa Floret, Sałatka z oliwkami i Ostra sałatka Floret.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj brokuły, kalafior i żurawinę. W małej misce wymieszaj olej, ocet, brązowy cukier, szczypiorek, curry, sos sojowy i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Ramię
Całe Dojrzałe Oliwki
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mieszaj z majonezem, aż się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wlać mieszaninę brokułów i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4
Przykryć i wstawić do lodówki na co najmniej 2 godziny, kilkakrotnie mieszając. Tuż przed podaniem dodaj migdały.
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje ulubione dania w kategorii Sałatka. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Schmitt Sohne Riesling Spatlese z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Schmitt Sohne Riesling Spatlese
Ten w pełni dojrzały Riesling ma wysoce wyekstrahowane aromaty owocowe moreli i brzoskwiń w połączeniu z wystarczającą kwasowością, aby nadać mu mocne i soczyste odczucie w ustach. Doskonałe samodzielnie lub jako uzupełnienie serów miękkich lub z pleśnią, bogatsze potrawy z sosami i daniami azjatyckimi. Alkohol: 7,5-8,5% obj.