Sałatka z brokułów II może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 62 grosze za porcję. Mieszanka destylowanego octu, brokuły, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Carpaccio z brokułów z sałatką z łodyg brokułów, Domowa Sałatka z brokułów-łatwa i smaczna sałatka, która nie wymaga gotowania, oraz Ale nie jem brokułów, sałatki z brokułów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
3
W dużej misce, połączyć boczek, brokuły, zielona cebula, marchew i sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Zielona Cebula
Brokuły
Marchew
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W małej misce ubij razem majonez i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Ocet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać sos na warzywa i wrzucić do płaszcza równomiernie. Schłodzić przez 1 godzinę przed podaniem.