Sałatka z awokado i grejpfruta
Sałatka z awokado i grejpfruta to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 297 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka musztardy dijon, liście sałaty boston, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Sałatka z grejpfruta i awokado, Sałatka z grejpfruta i awokado, oraz Sałatka z awokado i grejpfruta.
Instrukcje
Obrać grejpfruta, odcinając jak najwięcej pestek. Nad miską odetnij miąższ od błon i pozwól owocom wpaść do miski. Powtórzyć z pozostałym grejpfrutem.
Połowę awokado wzdłuż i usunąć pestki. Wyłuskać mięso łyżką. Za pomocą noża Ze Stali Nierdzewnej pokrój awokado wzdłuż na plastry o grubości 1/4 cala.
Posypać 2 łyżkami. sok z limonki, aby nie zbrązowieje.
Trzepaczka 2 Łyżki. sok z limonki z musztardą, solą i pieprzem. Stopniowo ubij w oleju.
Liście sałaty ułożyć płasko na talerzu. Ułożyć na wierzchu segmenty grejpfruta i awokado.
Sałatkę skropić sosem, posypać szczypiorkiem i podawać.