Sałatka z łososiem i ziemniakami
Sałatka z łososiem i ziemniakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,53 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 470 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kapary, wodę, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest spektakularne. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Z Łososiem, Łosoś Z Sałatką Ziemniaczaną, oraz Sałatka Z Łososia, Ziemniaków I Koperku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce. Dobrze wymieszać; odstawić.
Posypać pieprzem łososia.
Włożyć łososia, ziemniaki i cebulę do garnka warzywnego pokrytego sprayem do gotowania; posypać koperkiem. Para, pod przykryciem, 15 minut lub do momentu, gdy ziemniaki będą miękkie i łatwo będzie rybić płatki podczas testowania za pomocą widelca. Połamać łososia na kawałki.
Połącz łososia, ziemniaki, cebulę i seler w dużej misce.
Dodać mieszaninę majonezu; wrzucić delikatnie do herbu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.