Snortin' Good Salad to przepis bezglutenowy i bezmleczny z 14 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 177 kalorii . Za 60 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i kup kalafior, cukier, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 39% , to danie jest raczej kiepskie. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Kanapka z sałatką Good-Egg , Wołowina duszona w piwie z sosem Ding Dang Good i Brie Berry Good .
Instrukcje
1
W dużej szklanej misce sałatkowej ułóż warstwami sałatę, kalafior, cebulę, groszek i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Wymieszaj majonez z cukrem; polej sałatkę. Przykryj i wstaw do lodówki na 2 godziny lub na noc. Wymieszaj tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych