Sałatka Ryżowo-Karczochowa

Sałatka Ryżowo-Karczochowa
Sałatka ryżowo-karczochowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz zieloną cebulę, sok z cytryny, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Ryżowa Z Karczochami, Sałatka Z Karczocha I Ryżu, oraz Sałatka Ryżowo-Karczochowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ryż ugotować w wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
2
W średniej misce wymieszaj ryż i pozostałe składniki sałatki. W małej misce, wymieszać wszystkie składniki vinaigrette z trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać do sałatki; wrzucić do wymieszania. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, aż schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn