Sałatka Potstickowa
Sałatka Potsticker wymaga około 1 godziny i 35 minut od początku do końca. To danie główne ma 373 kalorie , 13 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 osobom. Za 1,09 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% Twojego dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo . Jeśli masz pod ręką kukurydzę, prażone orzeszki ziemne, makaron jajeczny i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 52% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Sałatka Smoka – Sałatka Letnia z Kuskusem , Sałatka Z Smażonym Tuńczykiem Ahi i Japoński Sos Sałatkowy .
Instrukcje
Makaron jajeczny gotuj w dużym garnku z wrzącą wodą przez 5 do 7 minut lub do momentu, aż będzie al dente.
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu, smaż nalepki na złoty kolor, obracając raz lub dwa razy.
Do garnka wlej wodę, zmniejsz ogień do małego, przykryj i gotuj przez kolejne 3 minuty lub do momentu, aż płyn odparuje. Opłucz zimną wodą, ostudź, odcedź i przekrój na pół.
W dużej misce wymieszaj kasztany wodne, młodą kukurydzę, marchewkę, grzyby, sos orzechowy, makaron i nalepki. Schłodź 1 godzinę. Tuż przed podaniem wymieszaj z orzeszkami ziemnymi.