Sałatka Portobello Gnocchi

Sałatka Portobello Gnocchi
Sałatka Portobello Gnocchi może być właśnie śródziemnomorskim przepisem, którego szukasz. Ten przepis służy 14 osobom. Ta przystawka zawiera 141 kalorii, 5 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Za 1,04 USD za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup sok z cytryny, ser feta, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 64%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Gnocchi ze świeżymi pomidorami i Portobello (Bezmięsny poniedziałek), PIECZONE JAJKA Z PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO) i Ragu jagnięce z ziemniaczanymi gnocchi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate.

Instrukcje

1
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą na średnim ogniu smaż gnocchi na 1 łyżce oleju przez 6-8 minut lub do momentu lekkiego zrumienienia, raz obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Zdejmij z patelni; lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Na tej samej patelni na 1 łyżce oleju podsmaż grzyby, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Do miski włóż grzyby i gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
GnocchiGnocchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj sok z cytryny i pozostały olej; delikatnie wrzucić do sierści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Dodać pomidory, fasolkę garbanzo, rukolę, oliwki, pietruszkę, kapary, skórkę cytrynową, sól i pieprz; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
7
Udekoruj serem i orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Kumeu River Village Chardonnay. Oceniającym podoba się, z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Chardonnay nad rzeką Kumeu
Chardonnay nad rzeką Kumeu
Wino to fermentowało w 25% w barrique ze starego francuskiego dębu i w 75% w zbiornikach ze stali nierdzewnej, dzięki czemu wpływ dębu na nos i podniebienie jest bardzo niewielki. Dzięki temu żywe owoce pięknie się przebiły, z żywymi aromatami limonki i cytryny oraz krzemienną, mineralną ostrością z nutami fig i białej brzoskwini. Ciężkie środkowe podniebienie pokazuje również brzoskwiniową dojrzałość wraz z wyraźną kwaśną mineralnością, która nadaje winu orzeźwiający charakter. jakość oczyszczania. Wino to wyśmienicie sprawdza się jako aperitif, a jeszcze lepiej smakuje z rybami i skorupiakami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia10
Magazyn