Sałatka pomidorowo-anchois z kremem czosnkowym

Sałatka pomidorowo-anchois z kremem czosnkowym
Sałatka pomidorowo-anchois z kremem czosnkowym to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 194 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz dojrzały ocet balsamiczny, pomidory, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pappardelle z sosem pomidorowym, czosnkowym i anchois, Sos Do Sałatek Z Czosnkiem Anchois, oraz Sardela, Mały Klejnot I Sałatka Z Pomidorów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu przykryć czosnek zimną wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 2 minuty, a następnie odcedzić. Powtórz jeszcze dwa razy, blanszując czosnek do miękkości; odcedzić i przenieść do mini robot kuchenny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać mleko i puree, aż będzie gładka. Śmietanę czosnkową doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3
W dużej misce wrzucić pomidory i bazylię z 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Delikatnie mieszać w anchois połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Łyżka krem czosnkowy na talerze i top z sałatką pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Skropić octem balsamicznym i pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn