Sałatka pomidorowa z fetą i oliwkami

Sałatka pomidorowa z fetą i oliwkami

Instrukcje

1
W małej misce ubić olej, ocet, natkę pietruszki i czosnek. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2
Polej sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę lub przykryć i przechowywać w lodówce do 3 godzin, fastrygowanie od czasu do czasu z opatrunkiem.
4
Sałatkę posypać serem i udekorować oliwkami, w razie potrzeby.
5
Sprinkle salad with cheese and garnish with olives, if desired.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia53
Magazyn