Sałatka owocowo-ryżowa zajmuje około 20 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 1 g tłuszczu i łącznie 209 kalorii . Za 52 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Jeśli masz pod ręką ryż, banana, ryż i kilka innych składników, możesz go zrobić. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten przystawkę. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i laktoowowegetariańską . Jest dostarczana przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 75% , to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fruit Falooda - How to make Mixed Fruit - Falooda Varieties , Kerabu Rice (Rice Salad) i Chicken Medallions And Fruit Salad .
Instrukcje
1
Odcedź ananasa, odkładając 1/4 szklanki soku. W dużej misce połącz ananasa, ryż, truskawki, gruszkę, brzoskwinię i banana. W małej misce ubij jogurt, miód i odłożony sok z ananasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
(pudełko Kartonowe)
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami