Sałatka owocowa curry z przegrzebkami
Sałatka owocowa curry z przegrzebkami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz szczyptę pieprzu, sok z limonki, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z owoców i orzechów Curry, Karaiby Jerk łosoś z curry ananasem i kozim serem sałatka + Sałatka owocowa, oraz Sałatka Owocowa Z Kurczakiem Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż 2 liście sałaty na każdym z 4 talerzy.
Połącz sok z limonki i 6 kolejnych składników (sok z limonki przez pieprz) w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodaj mango, cebula, i kolendra do mieszaniny soku; wrzucić delikatnie do herbu. Łyżka mieszanki mango równomiernie na liściach sałaty.
Skropić przegrzebki 1 łyżką soku z limonki, posypać 1/4 łyżeczki pieprzu i 1/8 łyżeczki soli.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj przegrzebki; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane. Ułóż przegrzebki równomiernie na każdej porcji.