Sałatka marchewkowo-żurawinowa z dressingiem miętowym
Sałatka marchewkowo-żurawinowa z dressingiem miętowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 22 i kosztuje 15 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 43 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, cukier, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z grillowanej marchewki z sosem Grochowo-miętowym, Sałatka Marchewkowo-Żurawinowa Ze Świeżym Sosem Imbirowym, oraz Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing (Power Foods) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce ubić ocet, imbir, czosnek, cukier, olej roślinny i 2 łyżki. miętówka. Doprawić solą i pieprzem. W dużej misce, wrzucić marchew, czerwona cebula, żurawina, szalotki, kolendra i pozostałe 1/4 szklanki liści mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
SOS zalać sałatką, dobrze wrzucić i marynować w temperaturze pokojowej przez około 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu, aby umożliwić rozwój smaków.