Sałatka Kurkowo-ziemniaczana z pancettą, szalotką i tymiankiem

Sałatka Kurkowo-ziemniaczana z pancettą, szalotką i tymiankiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki Kurkowo-ziemniaczanej z pancettą, szalotką i tymiankiem. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje $3.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, chardonnay, baby Yukon złote ziemniaki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka ziemniaczana z tymiankiem-pieczona szalotka, Kolacja: sałatka z kurkami i pancettą na ciepło, oraz Groszek z szalotką i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Kurki wytrzyj wilgotną szmatką lub zeskrobaj nożem, aby usunąć brud; odetnij suche, zdrewniałe części. Grzyby rozdrzeć na 1-w. sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Gotować pancetta na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące i rumiane, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, zastrzegając kapanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Wrzuć ziemniaki z 3 łyżkami. reserved pancetta drippings (patrz UWAGI), czosnek, tymianek, 1 łyżeczka. sól i 1/2 łyżeczki. pepper. Podzielić ziemniaki między dwoma 9-przez 13-in. szklane patelnie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
ZiemniakZiemniak
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec, mieszając co 10 minut, do miękkości, dobrze rumiane, i chrupiące, 25 do 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Masło rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać szalotkę i gotować do miękkości, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
10
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
11
Dodaj Chardonnay, pozostałe 1/2 łyżeczki. sól, a pozostałe 1/4 łyżeczki. pieprz; zeskrobać rumiane kawałki i gotować, aż płyn odparuje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChardonnayChardonnay
PieprzPieprz
SólSól
12
W dużej misce, wymieszać ziemniaki, grzyby, pancetta, estragon, i szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
ZiemniakZiemniak
EstragonEstragon
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Mżawka z winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
14
Podawać na ciepło, z koprem włoskim przyprawionym dzikim łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
łosośłosoś
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn