Grillowana sałatka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy to Sałatka Jarzynowa Z Grilla, Sałatka Jarzynowa Z Grilla, oraz Grillowana Sałatka warzywno-Tri-Tip.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Na rozgrzanym grillu ułóż szparagi, cukinię, żółtą dynię, czerwoną cebulę i czerwoną paprykę; gotuj, aż warzywa będą miękkie i lekko zwęglone, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Squash żółty
Warzywa
Szparagi
Cebula Czerwona
Cukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Wyjąć warzywa z grilla i pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Wymieszać oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina, musztardę Dijon, czosnek, sól i czarny pieprz razem w misce, aby przygotować sos. Wrzucić warzywa z sosem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Czerwony
Musztarda Dijon
Pieprz Czarny
Warzywa
Oliwa Z Oliwek
Czosnek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego