Sałatka Farro ze smażonym kalafiorem i Prosciutto

Sałatka Farro ze smażonym kalafiorem i Prosciutto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Farro sałatka ze smażonym kalafiorem i Prosciutto spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 537 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.36 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sól koszerna i pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Farro I Sałatka Z Pieczonego Kalafiora, Jedz za 8 dolców: Sałatka z Farro i kalafiorem z porzeczkami, oraz Sałatka Z Pieczonego Kalafiora I Czerwonej Papryki Farro dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, połączyć farro, marchew, cebula, seler, czosnek i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
FarroFarro
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć farro przez 1 cal i doprowadzić do duszenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż farro jest miękkie, ale żucia, 15 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Rozprowadzić farro na blasze do ostygnięcia. Wyrzucić marchew, cebulę, seler, czosnek i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
FarroFarro
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Tymczasem w dużym rondlu podgrzej 1 cal oleju rzepakowego na umiarkowanie wysokim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 35
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Kalafior smażyć partiami na złoty kolor, 5 minut na partię; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
6
W misce wymieszaj farro, kalafior, prosciutto, oliwę z oliwek, sok z cytryny i zioła. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
ProsciuttoProsciutto
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
FarroFarro
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn