Sałatka Drop-in

Sałatka Drop-in
Sałatka Drop-in jest bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 156 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 84 centy za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko, ser cheddar, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Koktajl Double Lemon Drop z Ole Smoky Lemon Drop Moonshine, Makaron Letni Wonky, Sałatka Herby, Tartaletki Z Gruszką, oraz Egg Drop podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej salaterce połącz pierwsze pięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połączyć winegret i sok z cytryny; skropić sałatką. Rzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia25
Magazyn