Sałatka Cezar Spears

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i pescatariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, Sałatka Cezar może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 17 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga sardeli, koszernej soli i pieprzu, skórki z cytryny i sera parmigiano-reggiano. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczone włócznie Rzymskie z opatrunkiem Cezara, Pieczone włócznie Rzymskie z opatrunkiem Cezara, oraz Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}.
Instrukcje
W średniej misce wrzucić chleb z 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż chleb na blasze do pieczenia i tosty przez około 10 minut, mieszając raz, aż będzie złoty i chrupiący.
Tymczasem w tej samej misce, za pomocą łyżki, rozgnieść anchois do pasty z czosnkiem i szczyptą soli.
Ubić majonez, skórkę z cytryny i sok z cytryny, następnie ubić pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać w 1/4 szklanki startego sera.
Przyciąć endywię i usunąć 60 największych liści z 6 głów. Stos liści i przyciąć je do około 4 cali. Cienko pokroić pozostałą endywię, wraz z wykończeniami 6 innych głów (powinieneś mieć około 3 szklanki) i wrzucić z dressingiem. Łyżka sałatki na każdą włócznię i udekorować grzankami i startym serem.