Sałatka Camp Cobb może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 1581 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.39 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, pieprz, limonkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiosenna Sałatka Cobb z malinową bazylią Vinaigrette + sałatka ze słoika Mason, Sałatka Cobba, oraz Sałatka Cobba dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wapno mikrofalowe na około 30 sekund, aby uwolnić olejki eteryczne, i odstawić na tyle długo, aby było wystarczająco chłodne, aby obsługiwać. Włącz mikser i podczas pracy, dodaj po jednym na raz przez rurkę podającą, pietruszkę, szczypiorek i czosnek, i zmiksuj, aż uformuje się gładka pasta. W tym momencie limonka powinna być wystarczająco chłodna, aby ją wycisnąć. Przy nadal włączonej mocy wycisnąć sok z limonki przez rurkę do mieszania, a następnie bardzo powoli dodawać maślankę, aż mieszanina zgęstnieje i może pokryć tylną część łyżki. Wyreguluj przyprawę solą i pieprzem. Odstawić do lodówki. (Po schłodzeniu dressing powinien przypominać majonez.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Czosnek Goya®
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. w dużej patelni z bezpiecznymi uchwytami piekarnika, gotuj boczek na małym ogniu, aż będzie ostry.
Usunąć boczek i odstawić do odsączenia. Sezon pierś indyka i dodać do tłuszczu boczku świadczonych na patelni i brązowy ze wszystkich stron. Przykryj i piecz, aż osiągnie wewnętrzną temperaturę od 160 do 165 stopni F, aby podczas gotowania przenoszonego (nadal gotować po wyjęciu z piekarnika) osiągnąć 170 stopni F. (odbywa się to w celu utrzymania mięsa przed wyschnięciem.)
Wyjmij indyka na talerz i pozwól odpocząć. Pozostaw piekarnik włączony, aby zrobić grzanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Pokroić Bochenek epee na pół wzdłuż i umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Na pokrojoną stronę chleba wlać oliwę i doprawić suszoną natką pietruszki, solą i pieprzem. Tosty w piekarniku przez 10 do 15 minut, lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pietruszka Suszona
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
8
Sałatę umieścić na naczyniu do serwowania. Na wierzchu ułóż pomidory, ogórki, marchewkę i kliny z serem mozzarella. Ugotowany boczek pokroić lub pokroić na kawałki i posypać wierzchem.