Sałatka Baby Greens z jajkiem przepiórczym i klonem Biały balsamiczny Vinaigrette
Sałatka Baby Greens z jajkiem przepiórczym i klonowym białym balsamicznym winegretem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.29 za porcję. Mieszanka syropu klonowego, oliwy z oliwek, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Foodnetwork ma 15 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Baby Greens Z Żurawiną Balsamiczny Vinaigrette, Mieszane Baby Greens z balsamicznym winegretem, oraz Mieszane warzywa z wiśniami Rainier, nektaryną, serem Feta i białym balsamicznym winegretem.
Instrukcje
1
Dodać vinaigrette dodając ocet, musztarda, syrop klonowy, szalotka i rozmaryn, 1 na raz, przez otwór paszy blendera działa. Następnie pozostawiając Blender uruchomiony, wlać oliwę z oliwek w powolnym stałym strumieniu do mieszaniny octu do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wyjąć winegret do pojemnika i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
3
W dużej misce wrzuć pomidory, ogórek i marchew z sosem sałatkowym. Tuż przed podaniem wymieszać z zieleniną i udekorować jajkami przepiórczymi pokrojonymi na połówki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Jogurt (najlepiej Grecki Odtłuszczony)
Jaja Przepiórcze
Gałązki Kopru Włoskiego
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Słonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego