Słodka i pikantna sałatka z fasoli babci może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Mieszanka octu, selera, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodka i pikantna sałatka z czterech fasolek, Słodka i pikantna Salsa z Czarnej Fasoli, oraz Pikantna Sałatka Z Czterech Fasolek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj fasolkę szparagową, fasolkę nerkową, fasolkę woskową, kukurydzę, groszek słodki, seler, cebulę, ogórek i zieloną paprykę razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Fasola
Fasola Szparagowa
Fasola Woskowa
Ogórek
Seler
Cebula
Kukurydza
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wymieszać ocet, cukier, olej roślinny i sól razem w rondlu; doprowadzić do wrzenia, aż cukier się rozpuści, około 5 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Ocet
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę fasoli; marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
4
Przed podaniem odcedzić sałatkę z dodatkowej marynaty.