Sałatka arbuzowa z liśćmi mięty

Sałatka arbuzowa z liśćmi mięty
Sałatka arbuzowa z liśćmi mięty to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 344 kalorie, 6G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 17 fanów. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka soli i pieprzu, vidalia, gałązki mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Arbuzowa Z Rumem I Miętą, Miętowa Sałatka Arbuzowa, oraz Sałatka arbuzowa z miętą.

Instrukcje

1
Pokrój miąższ z melona i pokrój na kawałki wielkości kęsa, usuwając i odrzucając nasiona, i odstaw na bok. Cebulę obrać i pokroić w krążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
W małej misce, połączyć ocet, sól, pieprz, i ubijać, aż sól się rozpuści. Powoli ubijać oliwę z oliwek, kilka kropli na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać posiekaną miętę, smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4
W dużej misce, połączyć melon, cebula, i feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać sos na mieszaninę melona i wrzucić delikatnie, aż wszystko jest pokryte i równomiernie wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
6
Dekoruj gałązkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
7
Aby służyć, podziel sałatkę między poszczególne talerze i udekoruj liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn