Sałata z wędzonego pstrąga z sosem cytrynowym Meyer i marchewką

Wędzone sałaty z pstrąga z sosem cytrynowym Meyer i marchewką może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 4,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 44g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, sok z cytryny meyer, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okłady Z Sałaty Z Wędzonym Pstrągiem, Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, oraz Czosnek i wędzona papryka mielona sałata wołowa okłady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Specjalne wyposażenie: zrębki orzechowe lub jabłkowe, moczone w zimnej wodzie przez co najmniej 2 godziny
Połącz 4 szklanki wody, soli i cukru w pojemniku 4-quart i mieszaj, aż sól się rozpuści, 1 do 2 minut.
Dodaj pstrąga, upewniając się, że są zanurzone. Przykryć pojemnik i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę do 3 godzin.
Pstrąga wyjąć z solanki, dokładnie spłukać zimną wodą i osuszyć.
Ułóż skórkę pstrąga-bokiem do dołu na stojaku ustawionym w pół blasze do pieczenia.
Umieść stojak w lodówce do wyschnięcia, 21 do 24 godzin lub do momentu, gdy skóra pstrąga stanie się błyszcząca i nieco lepka w dotyku.
Przygotuj palacza za pomocą orzechów pekan lub jabłko tak, że utrzymuje temperaturę 190 stopni F.
Umieść pstrąga na stojakach do palenia, od strony skóry w dół, oddzielając je o co najmniej 1/4 cala.
Umieść stojaki do palenia w palaczu. Wyreguluj ciepło w razie potrzeby i gotuj, aż pstrąg zostanie ugotowany, przyciemni się w kolorze i ma pożądany poziom smaku dymu, około 20 minut.
Usunąć miąższ z kości pstrąga i płatki pstrąga na średnie kawałki.
W średniej misce wymieszać sok z cytryny, majonez, musztardę, ocet, miód, skórkę i posypać solą i pieprzem. Powoli ubij w oleju, aż do zemulgowania.
Kilka kawałków pstrąga ułożyć na pojedynczych liściach sałaty, skropić odrobiną sosu cytrynowego i polać marchewką i pietruszką.
Zwijamy liście sałaty i jemy.