S ' mores Sundae
S ' mores Sundae może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. Można go uznać za niedrogie, kosztujące mniej więcej 1,07 zł za porcję. Mieszanka śmietany, wody, czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj S 'mores-batony N-berry na Narodowy Dzień S' mores - 10 sierpnia, Pb I J Sundae, oraz Nasze Ciasto Gal Sundae dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla tosty lody marshmallow: rozgrzać brojlerów do wysokości i dostosować stojak do 6 cali poniżej elementu. Równomiernie rozprowadzić pianki w szerokim naczyniu do pieczenia brojlerów. Broil aż wierzchołki pianki są tosty brązowy, o 4 protokół.
Usuń z brojlerów i wymieszać pianki do pasty, upewniając się, że włączenie tosty góry do pasty.
Powrót do brojlerów, aż top jest tosty brązowy, o 2 protokół.
Wyjąć z brojlerów i ponownie wymieszać pastę, aby włączyć tosty góry. Powtarzaj, aż pasta z prawoślazu będzie równomiernym, opalonym kolorem, łącznie 4 do 5 razy.
Usunąć z brojlerów i odstawić.
W ciężkim rondlu ubijamy żółtka i cukier, aż dobrze się połączą. Powoli ubijaj mleko, dobrze mieszając, aby w pełni włączyć mieszaninę żółtkową.
Za pomocą szpatułki przenieść tosty pasty prawoślazu do rondla i umieścić na średnim ogniu. Jeśli pasta się wchłonie, często mieszaj trzepaczką, aby rozbić kawałki prawoślazu. W miarę podgrzewania bazy kremu pasta się rozpuści.
Gotować, aż krem zgęstnieje i pokryje tył łyżki; przesunięty palec na łyżce powinien pozostawić czystą linię.
Dodać wanilię i sól do smaku, następnie przelać do szczelnego pojemnika i schłodzić przez noc przed ubijaniem zgodnie z instrukcjami producenta. Schłodzić lody w zamrażarce przez co najmniej trzy godziny przed podaniem,
Umieścić ciężki rondel na małym ogniu i rozpuścić czekoladę i masło razem z syropem kukurydzianym i cukrem. Po całkowitym połączeniu ubić kakao w proszku, aż nie pozostaną żadne grudki.
Ubić w wodzie, soli i wanilii i gotować, aż sos tylko osiągnie gotować na wolnym ogniu. Sos można podać natychmiast lub schłodzić na później. Aby ogrzać ponownie, SOS mikrofalowy przez 30 do 60 sekund.
Do złożenia: łyżka lodów na krakersach graham i top z gorącym sosem krówkowym.