Słodko-pikantne orzechy włoskie Sezam

Słodko-pikantne orzechy włoskie Sezam
Słodko-pikantne orzechy włoskie sezam może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 225 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz połówki orzecha włoskiego, sól koszerną, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Słodkie I Pikantne Orzechy Włoskie, Sałatka Truskawkowo-Szpinakowa Ze Słodkimi I Pikantnymi Orzechami Włoskimi, oraz Słodka i pikantna łopatka wieprzowa z ogórkami Sezamowymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 i wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W dużym, szerokim rondlu, połączyć orzechy włoskie, cukier i wodę i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodać nasiona sezamu, cayenne i sól i gotować na umiarkowanym ogniu, stale mieszając, aż woda prawie odparuje, o 4 protokół. Obniżyć ogień i gotować, stale mieszając, aż orzechy włoskie są złotobrązowe i piaszczyste, o 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Natychmiast wlać orzechy włoskie na przygotowaną blachę do pieczenia i rozprowadzić w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Piec około 20 minut, aż orzechy będą głęboko złociste i pokryte piaszczystą powłoką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Niech orzechy włoskie ostygną całkowicie. Rozbij dowolne duże klastry; przenieś do miski, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia15
Magazyn