Słodko-gorzki Sernik czekoladowy z sosem z białej trufli

Słodko-gorzki Sernik czekoladowy z sosem z białej trufli
Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 2,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Mieszanka truskawek, cukru, wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bez mąki słodko-gorzkie ciasto czekoladowe z truflami "z miłością i QUICHES", Słodko-Gorzki Sernik Czekoladowy, oraz Sernik z białej czekolady z sosem Brandy z białej czekolady.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 135°. lekko nasmarować dno i bok 9-calowej patelni sprężynowej. W średniej misce, beat twarogu i wanilii z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie puszysty. Ubić w mące. Ubić w jajkach, jeden po drugim. Beat in chocolate.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec około 1 godziny 15 minut lub do środka jest ustawiony. (Nie wkładaj noża, ponieważ dziura może spowodować pęknięcie sernika.) Schłodzić w temperaturze pokojowej 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
4
Uruchom nóż wokół boku patelni, aby poluzować sernik. Przykryć i przechowywać w lodówce około 3 godzin lub do schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
5
W rondlu 2-quart roztopić białą czekoladę i masło na małym ogniu, stale mieszając (mieszanina będzie gęsta i ziarnista); usunąć z ognia. Wymieszaj śmietanę do uzyskania gładkiej konsystencji. Przykryć i przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Uruchom nóż wokół boku patelni, aby poluzować sernik; Usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
7
Pozostawić sernik w temperaturze pokojowej na 15 minut przed krojeniem.
8
Sernik podawać z sosem i jagodami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia14
Magazyn