Słodkie Ziemniaki Kandyzowane

Słodkie Ziemniaki Kandyzowane
Kandyzowane słodkie ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,06 zł za porcję. Mieszanka brązowego cukru, margaryny, pianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Słodkie Ziemniaki Kandyzowane, Kandyzowane słodkie ziemniaki s, oraz Słodkie Ziemniaki Kandyzowane.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać ziemniaki i gotować, aż lekko underdone, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
4
Odcedzić, ostudzić i obrać.
5
W dużym rondlu na średnim ogniu połączyć margarynę, brązowy cukier, 2 szklanki pianek, cynamon i gałkę muszkatołową. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pianki się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MargarynaMargaryna
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Ziemniaki wymieszać w sosie marshmallow. Podczas mieszania zacieru około połowy ziemniaków, a pozostałe rozbić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
ZiemniakZiemniak
SOSSOS
7
Przełożyć do przygotowanego dania.
8
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć z piekarnika i przykryć wierzch równomiernie pozostałymi piankami. Wróć do piekarnika i piecz, aż pianki będą złocisto brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn