Słodkie placki ryżowe: Fritelle di Riso

Słodkie placki ryżowe: Fritelle di Riso
Słodkie placki ryżowe: Fritelle di Riso może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za 89 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, mleko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Z łyżką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Placki z rumem i ricottą: Fritelle di Ricottan e Rhum, Riso e lenticchie (ryż i soczewica), oraz Torta di Riso e Zucchine (ryż i cukinia Crostata dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W średniej wielkości rondlu wymieszaj mleko, połowę cukru, szczyptę soli, masło i skórkę z owoców. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, dodać ryż i gotować na średnim ogniu, aż ryż będzie prawie całkowicie ugotowany i całkowicie wchłonie mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Zdejmij z ognia i pozwól mieszance ryżu ostygnąć w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
Gdy ryż ostygnie, dodaj wino, żółtka, sodę oczyszczoną, rodzynki i mąkę i mieszaj, aż dobrze się połączą. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Groszek Goya®Groszek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Na średniej wielkości patelni rozgrzej olej, aż będzie gorący, ale nie wędzony. Gdy olej zacznie bulgotać, nabierz pojedyncze łyżki mieszanki frittelle i dodaj do oleju. Smażyć frittelle partiami, uważając, aby nie tłoczyć patelni. Smaż każdą łyżkę ciasta na jasnozłoty kolor z każdej strony, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zdejmij z ognia i pozwól spłynąć na linii talerza z ręcznikami papierowymi. Pogłębiaj każdą gotową frittelle przez pozostały cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Posyp odrobiną soli i cukru pudru i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn