Słodki sos Spaghetti mamy

Słodki sos Spaghetti mamy
Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Słodki sos spaghetti mamy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. 37 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka oleju roślinnego, cukru, czosnku w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Spaghetti ze słodkim sosem z czerwonej papryki, Szybkie klopsiki z kiełbasą w sosie pomidorowo-bazyliowym, Spaghetti i słodkim surowym groszkiem, oraz Łatwy sos słodko-kwaśny z grillowaną wieprzowiną i Spaghetti Squash (gf, Super PROSTY + rozjaśniony).

Instrukcje

1
Na patelni na średnim ogniu, gotować cebulę i paprykę w oleju, aż będzie przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać wołowinę do cebuli i papryki; gotować do brązowego. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje. Rezerwa kroplówki i pokruszony boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Połącz kapiele i pokruszony boczek z mieszaniną wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Dodaj grzyby, sos pomidorowy, pastę pomidorową, czosnek w proszku i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
6
Wlać wino mieszając. Wymieszać z cukrem, następnie sól i pieprz. Gotować na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje7
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawSos
Magazyn