Rösti z boczkiem i szalotkami

Rösti z boczkiem i szalotkami
Rösti z boczkiem i szalotkami to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 347 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól koszerna, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rösti Z Boczkiem I Szalotkami, Kozi ser & boczek rosti, oraz Basler Rosti z boczkiem i cebulą.

Instrukcje

1
Gotować boczek w małym nonstickskillet na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż większość tłuszczu zostanie wytopiony ibacon zaczyna brązowieć, około 5 minut. Zestaw 1 łyżka stołowa ciemnozielonej części scallionsaside.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
2
Dodaj pozostałe scallionsto patelni i gotować, mieszającoccasionally, aż bekon jestcrisp i scallions są miękkie, 4-5 minut dłużej. Używając slottedspoon, przenieś mieszankę bekonu na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Wlać tłuszcz boczku do małegowl; patelnia rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Do miski odmierzyć 3 łyżki oliwy z oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
6
Miejsce 2 łyżki fatmixture w patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wlać 2 łyżki do innej miski; dodać baconmixture. Rezerwa pozostaje 2 łyżki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Grubo zetrzeć ziemniaki w dużej misce. Pracując partiami, wyciskaj ziemniaki rękami, aby uwolnić płynność; przenieś do innego dużego worka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodaj zarezerwowane baconmixture, 1 łyżeczka soli, i pieprz; wrzucić równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
10
Ciepła reserved patelnia overmedium-niskie ciepło. Scrapepotato mieszaninę do gorącej patelni, naciskając szpatułką weven warstwy. Namiot z folią; gotuj przez 10 minut, obracając patelnięczęsto, aby uniknąć gorących miejsc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Usuń folię; gotuj rösti, ażbottom będzie złotobrązowy, około 5 minut dłużej. Uruchom siliconespatula wokół boków i underneathrösti. Odwróć dużą patelnię plateover. Używając rękawic kuchennych,ostrożnie obróć rösti na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik MittPiekarnik Mitt
PatelniaPatelnia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Ciepło pozostałe 2 łyżki patelni fatin. Wsuń rösti z powrotem, zarumieniony bok do góry. Namiot z folią; gotować przez 5 minut. Odkryć; gotować, aż rumiane na dnie i ziemniaki są gotowane przez, o 10 minutdłuższe. Delikatnie uruchomić spatulaaround boków i underneathrösti i przesuń na płycie serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
13
Posypać zarezerwowanemaliny i przyprawyz większą ilością soli, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn