Rzymska z sosem czosnkowo-cytrynowym anchois
Need a bezglutenowa, pierwotna, pescatariańska i דל פחמימות,zna przystawka? Romaine z czosnkiem SOS anchois cytryna może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Mieszanka soku z cytryny, sałata rzymska, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka rzymska z sosem anchois, Sałatka rzymska z sosem anchois i parmezanem, oraz Sos Do Sałatek Z Czosnkiem Anchois.
Instrukcje
Oddzielne liście rzymskie.
Pokroić w poprzek na kawałki o szerokości 1/2 cala, dobrze umyć i osuszyć.
Obieraczką do warzyw ogolić 1/3 szklanki parmezanu.
W blenderze przecier czosnkowy i anchois z sokiem z cytryny. Przy pracy silnika dodaj olej w strumieniu, aż opatrunek zostanie emulgowany. Doprawić solą i pieprzem.
W misce wrzucić romaine z sosem, 1/4 szklanki parmezanu loki, i sól i pieprz do smaku. Sałatkę podzielić na 2 talerze i posypać pozostałym parmezanem.