Rzymska Z Sosem Czosnkowo-Cytrynowym Anchois
Romaine z czosnkiem SOS anchois cytrynowy wymaga około 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 348 kalorii, 17g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, sałata rzymska, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka rzymska z sosem anchois, Sałatka rzymska z sosem anchois i parmezanem, oraz Sos Do Sałatek Z Czosnkiem Anchois.
Instrukcje
Oddzielne liście rzymskie.
Pokroić w poprzek na kawałki o szerokości 1/2 cala, dobrze umyć i osuszyć.
Obieraczką do warzyw ogolić 1/3 szklanki parmezanu.
W blenderze przecier czosnkowy i anchois z sokiem z cytryny. Przy pracy silnika dodaj olej w strumieniu, aż opatrunek zostanie emulgowany. Doprawić solą i pieprzem.
W misce wrzucić romaine z sosem, 1/4 szklanki parmezanu loki, i sól i pieprz do smaku. Sałatkę podzielić na 2 talerze i posypać pozostałym parmezanem.