Rzymska z jabłkiem, pekanami i serem pleśniowym
Rzymska z jabłkiem, pekanami i serem pleśniowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $2.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 23 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, sałatkę, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Rzymska z jabłkiem, pekanami i serem pleśniowym, Sałatka jabłkowa pieczona na ciepło z brukselki z serem pleśniowym i orzechami pekan, oraz Sałatka Rzymska Z Serem Pleśniowym.
Instrukcje
W małej misce rozgnieść ser widelcem.
Dodać ocet, musztardę, sok i jogurt; wymieszać, aby dokładnie połączyć.
W dużej misce, połączyć składniki sałatki. Wymieszać z 1/2 szklanki kremowego sosu z sera pleśniowego.