Rzodkiewka z lodem i masłem ziołowym

Rzodkiewka z lodem i masłem ziołowym
Rzodkiewka z górą lodową i masłem ziołowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 26 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 39 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz liście pietruszki, sałatę lodową, rzodkiewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Jajko sadzone na grzance z solonym masłem ziołowym i rzodkiewką, Rzodkiewka na 3 sposoby (: rzodkiewka, sałatka i masło ziołowe), oraz No Bake Peanut Butter Iceberg Pie.

Instrukcje

1
Umieść pierwsze 7 składników w robocie kuchennym; proces aż do połączenia, skrobanie boki miski od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podawać z połówkami rzodkiewki do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn