Rzodkiewka Wiosenna Duszona Z Szalotką I Octem

Rzodkiewka Wiosenna Duszona Z Szalotką I Octem
Rzodkiewki wiosenne duszone z szalotką i octem to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 635 kalorii, 6G białka, oraz 57 g tłuszczu. 9 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś szalotki, masło, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszona rzodkiewka (znowu) - tym razem z octem ryżowym i miętą, Kurczak duszony z szalotką, czosnkiem i octem balsamicznym, oraz Kurczak marynowany w occie z maślaną zielenią i rzodkiewką dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W29 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn