Rzepa Marynowana Hakurei
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Marynowana rzepa Hakurei może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 269 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, ocet ryżowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rzepa Marynowana, Rzepa Marynowana, oraz Szybka Marynowana Rzepa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dobrze umyć rzepy i pokroić je cienko na mandolinie.
Umieścić plastry rzepy w małej misce i wymieszać z solą.
Pozwól odpocząć, aż na dnie miski pojawi się basen z płynem, około 30 minut.
Rzepy odsączyć ze słonej wody i zapakować do słoika wielkości kufla.
Dodać ocet, cukier, pieprz i plastry imbiru. Nałożyć wodoszczelną pokrywę i wstrząsnąć, aby połączyć.
Marynowaną rzep włożyć do lodówki i schłodzić przed jedzeniem. Ogórki kiszone można jeść w ciągu godziny od ich wyprodukowania i będą przechowywane przez co najmniej tydzień.