Ryż Żurawinowo-Orzechowy
Ryż żurawinowo-orzechowy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 332 kalorie, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Mieszanka masła, rosół z kurczaka, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Żurawina Gruszka Orzech Ryż Pilaf, Bezglutenowe rodzynki i żurawina & ciecierzyca (lub orzech) Dziki Ryż Dressing-farsz, oraz Sałatka z jarmużu żurawinowo-orzechowego z winegretem żurawinowym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Masło rozgrzać na średnim ogniu w rondlu.
Dodać orzo i tosty na złoty kolor. Wymieszać z ryżem, dodać bulion i żurawinę. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, aby gotować. Przykryć i gotować do miękkości, 15 do 18 protokół. Puch ryżu i połączyć z orzechami włoskimi i szalotki służyć.