Ryż z groszkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ryżu i groszku. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 5 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, tymianek, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ryż inspirowany: parmezan Squash Rice Risotto ze szparagami i zielonym groszkiem (bezglutenowy), Ryż z groszkiem, oraz Ryż z migdałami i groszkiem.
Instrukcje
Fasolę dokładnie umyć i umieścić w średniej wielkości rondelku z mlekiem kokosowym, czarnym pieprzem, szalotki i tymiankiem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 do 2 godzin, lub aż fasola będzie prawie miękka (dodając wodę w razie potrzeby, aby fasola była pokryta).
Usuń tymianek (jeśli używasz całych gałązek) i szalotki.
Dodać ryż i sól. W razie potrzeby dodaj więcej wody, aby ciecz znajdowała się 1 cal nad ryżem. Doprowadzić go do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Wypchaj ją widelcem. Ziarna ryżu powinny łatwo oddzielić się i nie być papkowate.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;