Ryż szafranowy z Chorizo

Ryż szafranowy z Chorizo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj ryż szafranowy z Chorizo spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 508 kalorii, 12g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.65 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, bulion z kurczaka, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to ryż szafranowy lub ryż kesar, jak zrobić ryż szafranowy, Sekretny składnik (szafran): szafran i pomarańczowy pilaw ryżowy z Orzo i orzeszkami pinii, oraz Małże gotowane na parze z Chorizo, cytrusami i szafranem Aioli.

Instrukcje

1
Włożyć bulion z kurczaka do małego rondla i podgrzać na średnim ogniu. Gdy jest ciepło, włącz ogrzewanie do niskiego poziomu i trzymaj na palniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
W małej misce połącz gorącą wodę i nici szafranowe. Mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W dużej patelni saute wymieszać ryż i wodę szafranową. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Gdy ryż wchłonie większość płynu, dodaj filiżankę ciepłego wywaru. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż bulion zostanie wchłonięty. Nadal dodawać bulion, jedna filiżanka na raz, aż ryż będzie puszysty, ale nadal al dente, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podczas gdy ryż jest wchłanianie zapasów, podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w małej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać pokrojone w kostkę chorizo i gotować, aż chorizo ma crisped i uwolnił część tłuszczu, 3-4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
6
Gdy ryż jest tylko al dente, dodać mrożony groszek i chorizo (w tym oleju z patelni saute). Nadal gotować, aż groszek są podgrzewane przez, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Zdjąć ryż z ognia i wymieszać z pozostałą oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn