Ryż Perski

Ryż Perski
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Perski ryż może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ryż, rodzynki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Tah Dig (Ryż Perski), Ryż Perski, oraz Perski Pilaf Ryżowy.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w małym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj ryż; gotuj, ciągle mieszając, aż ryż będzie lekko rumiany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Dodaj kolejne 4 składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
4
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut. Wymieszać pozostałe składniki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn