Ryż maślany z groszkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać maślany ryż z groszkiem spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 195 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz groszek valley, zieloną cebulę, błyskawiczny brązowy ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Groch maślany i pory, Groszek maślany z sałatą, oraz Groszek maślany z cebulą.
Instrukcje
Ryż ugotować w wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem, na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać paprykę; gotować około 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż pieprz zacznie mięknąć.
Dodać groszek i cebulę. Gotować około 3 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż papryka będzie chrupiąca-delikatna i groszek zostanie dokładnie podgrzany.
Dodać gotowany ryż na patelni z warzywami; wymieszać, aby połączyć. Wymieszać z parmezanem. Doprawić solą i pieprzem.