Ryż kokosowy ze świeżym imbirem i kolendrą

Ryż kokosowy ze świeżym imbirem i kolendrą
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Ryż kokosowy ze świeżym imbirem i kolendrą może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bulionu warzywnego, sól, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Chrupiąca Cała tajska Smażona ryba z imbirowym sosem Tamaryndowym i pilawem z ryżu kokosowo-kolendrowego, Świeże Burgery Z Tuńczykiem Z Imbirem I Kolendrą, oraz Curry ciecierzyca ze świeżym imbirem i kolendrą.

Instrukcje

1
Wymieszać bulion warzywny, mleko kokosowe, starty świeży imbir i sól w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszać z ryżem; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 20 minut lub aż płyn jest wchłaniany i ryż jest miękki. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
świeży Imbirświeży Imbir
KolendraKolendra
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn