Ryż Czerwony
Czerwony ryż może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Mieszanka boczku, Dekor: pietruszka, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 24%. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż opłukać zimną bieżącą wodą 3 minuty lub aż woda nie będzie już mętna.
Boczek ugotować w 3 i 1/2-qt. rondel na średnim ogniu 10 minut lub do chrupkości.
Odcedzić i odstawić boczek, zastrzegając 2 łyżki. kapie z boczku na patelni.
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących w rondlu na średnim ogniu 8 minut lub aż cebula będzie miękka; dodać czosnek, i podsmażyć 1 minutę.
Wymieszać spłukany ryż, bulion z kurczaka i kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 30 minut, mieszając mieszaninę co 7 do 10 minut.
Zdjąć z ognia; puch widelcem. Wymieszać pokruszony boczek i 3 łyżki. pietruszka; w razie potrzeby dekorować.