Ryż Basmati i groszek gołębi
Ryż Basmati i groszek gołębi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz rosół z kurczaka, masło, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ryż z gołębim groszkiem, Arroz Con Gandules (ryż i groch gołębi), oraz Arroz con Gandules (ryż z gołębim groszkiem).
Instrukcje
Doprowadzić bulion, masło i sól do wrzenia na średnim ogniu w dużym rondlu. Wymieszać z ryżem; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż bulion jest wchłaniany i ryż jest miękki.
Zdjąć z ognia i wymieszać z groszkiem i skórką widelcem. Przykryć i odstawić 5 minut.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy ryżu Mahatma Basmati.