Rynek Francuski Meat Loaf

Rynek Francuski Meat Loaf
Przepis francuski rynek Meat Loaf jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne i דל פחמימות,zne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać oregano, sos pomidorowy, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kanapki Z Rynku Francuskiego, Rzodkiewka-makaron z " książki kucharskiej rynku francuskiego, oraz Tatar z wodorostów z " francuskiej książki kucharskiej.

Instrukcje

1
Gotować pierwsze 8 składniki w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 10 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Wymieszać mieloną wołowinę i kolejne 4 składniki w dużej misce; wymieszać mieszankę kiełbas. Kształt mieszanki mięsa do 11 1/2-x 4-calowy Bochenek; miejsce w lekko nasmarowanej folii aluminiowej pokryte 15-x 10-calowy patelni jellyroll.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
KiełbasaKiełbasa
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
4
Piec w 375 przez 50 minut lub aż mieszanina mięsa nie jest już różowy w centrum; odcedzić Bochenek mięsa, i odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać z sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn