Ryby Florentyna

Ryby Florentyna
Ryba Florentyna jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 3587 kalorii, 158g białka, oraz 168 g tłuszczu. Na 39,63 zł / porcja, ten przepis okładki 91% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, pietruszkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Spróbuj Ryby Florentyna, Foil-Pack Fish Florentine, oraz Foil-Pack Fish Florentyna dla dwojga dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Będziesz chciał najpierw dostać ziemniaki, ponieważ te biorą longest.Potatoes.In w średniej misce wymieszać ziemniaki z olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieścić na patelni z ząbkami czosnku i gotować w piekarniku 200c przez 30-40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Ziemniaki i czosnek podawać z boku i posypać miętą.Dla Fish.In rondel doprowadzić wodę do wrzenia i dodać szpinak, na świeże gotować, aż tylko zwiędnie, na mrożone gotować, aż rozmrożone, odcedzić, niech ostygnie, a następnie wycisnąć nadmiar płynu out.In na patelni połączyć olej z masłem i ogrzać, dodać cebulę i gotować do miękkości, dodać grzyby i czosnek, gotować, aż grzyby będą lekko rumiane i miękkie ustawić na jedną stronę.Do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Rozgrzać mleko na patelni, dodać cayenne, gałkę muszkatołową i paprykę. Gdy mleko jest prawie gotujące wymieszać trochę wody z kukurydzianymflur i wlać do mleka, mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać sery, rezerwując kilka łyżek parmezanu na wierzch, mieszać do rozpuszczenia.Kłusownictwo fish.In duża patelnia wymieszać wino z ziołami, dodać rybę i kłusować przez około 8 minut, aż ryba się płatkami, ale nie rozpada.Montaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Mieszamy mieszankę pieczarek i cebuli ze szpinakiem, łyżką do dna naczynia żaroodpornego pokrywającego dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
7
Filety rybne ułożyć na szpinaku,
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
8
Polać filety sosem, posypać pozostałym parmezanem.Grill, aż rumiane na górze i bulgotanie.Podczas gdy jestem grillowanie ryb i umieścić moje ziemniaki na małym ogniu na górze pieca, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Składniki

500Orzechy dowolne (posiekane)młode ziemniakimłode ziemniaki1małecebula brązowa, drobno posiekanacebula brązowa, drobno posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento1szczyptacayennecayenne2(może być lub przeglądać)kukurydzakukurydza2(może być lub przeglądać)kukurydzakukurydza11 funt cukinii,estragon suszonyestragon suszony11 funt cukinii,estragon suszonyestragon suszony1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino4filetyfilety rybne (mocna biała podeszwa rybna, okoń, dorsz itp.)filety rybne (mocna biała podeszwa rybna, okoń, dorsz itp.)20Orzechy dowolne (posiekane)świeża mięta, drobno posiekanaświeża mięta, drobno posiekana20Orzechy dowolne (posiekane)świeża mięta, drobno posiekanaświeża mięta, drobno posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)natka pietruszki, posiekana drobnonatka pietruszki, posiekana drobno1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)natka pietruszki, posiekana drobnonatka pietruszki, posiekana drobno2ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione2ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione8ząbki czosnkuząbki czosnku1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigruyere, tartygruyere, tarty1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigruyere, tartygruyere, tarty1WES E Sztuka języka angielskiegoSOSSOS1WES E Sztuka języka angielskiegoPłyn KłusowniczyPłyn Kłusowniczy3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipieczarki, pokrojone cienkopieczarki, pokrojone cienko2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipieczarki, pokrojone cienkopieczarki, pokrojone cienko1szczypta1 średnia żółta cebula, z grubsza pokrojona na równe kawałki1 średnia żółta cebula, z grubsza pokrojona na równe kawałki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów3(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów11 funt cukinii,Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula11 funt cukinii,Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula2(zima)parmezan (dodatkowo do posypania wierzchem.)parmezan (dodatkowo do posypania wierzchem.)3(zima)parmezanparmezan3(zima)parmezanparmezan1WES E Sztuka języka angielskiegoZiemniakiZiemniaki800Orzechy dowolne (posiekane)szpinak mrożony lub 1 -1 1/4 kg świeżego szpinakuszpinak mrożony lub 1 -1 1/4 kg świeżego szpinaku800Orzechy dowolne (posiekane)szpinak mrożony lub 1-1 1/4 kg świeżego szpinakuszpinak mrożony lub 1-1 1/4 kg świeżego szpinaku

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia99
Magazyn