Ryba Z Parmezanem
Ryba parmezan wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 96g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 685 kalorii. Na 8,71 zł / porcja, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka musztardy dijon, steki rybne, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Filety Rybne Z Parmezanu, Pieczona Ryba Z Parmezanem, oraz Krakersy Rybne Z Parmezanem.
Instrukcje
Wymieszać równe części ser Parmeasan, musztarda Dijon, i majonez.Broil fish.At Koniec czasu gotowania (zależy od grubości ryby), rozprowadzić mieszaninę równomiernie na rybie i powrócić do brojlerów.Dusić przez jeden do dwóch minut lub do mieszaniny chrupki i brązy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.