Pecan powlekane ryby z sosem Remoulade jest bezglutenowe i pescatarian przepis z 4 porcjami. Na 5,27 zł za porcję, ten przepis okładki 39% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 40g białka, 96g tłuszczu, oraz w sumie 1057 kalorii. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz liście pietruszki, majonez, snapper i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tosty Francuskie Z Orzechami Pekanowymi W Sosie Jagodowym, Gardłosz Atlantycki, oraz Filet Z Łososia Powlekany Orzechami Pekan podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować sos, umieść pietruszkę, zieloną cebulę, kapary i czosnek w blenderze lub robocie kuchennym i połącz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj majonez, oliwę z oliwek, sok z cytryny i musztardę. Dobrze wymieszaj. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania z owocami morza. To utrzymuje się w zakrytym pojemniku w lodówce przez kilka tygodni. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. opłucz rybę, osusz i dopraw. Zanurz rybę w roztopionym maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Rozłóż zmielone pekany na talerzu i wciśnij rybę w okruchy, aby pokryć. Odwróć filety i pokryj drugą stronę. W żeliwnej lub innej ciężkiej, żaroodpornej patelni rozgrzej 1 łyżkę całego masła z olejem. Gdy zacznie skwierczeć, smażyć rybę około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Umieść patelnię w piekarniku na 6 do 10 minut, w zależności od grubości filetów i preferencji dotyczących stopnia doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Podawać natychmiast z sosem Remoulade z boku i klinem cytrynowym.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. The Fetzer Vineyards Valley Oaks Pinot Grigio z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Fetzer Vineyards Valley Oaks Pinot Grigio
Ten Pinot Grigio jest czysty z owocowym charakterem i ostrym kwasowym kręgosłupem . Są aromaty mango, gruszki, przyprawy pomarańczowej, trawy cytrynowej i ananasa. W ustach są smaki owoców tropikalnych, jabłek, gruszek i przyjemna pomarańczowa nuta cytrusowa, zrównoważona mineralnością i wspaniałym, okrągłym wykończeniem.