Ryba z orzechami Pekanowymi w sosie Remoulade

Ryba z orzechami Pekanowymi w sosie Remoulade
Pecan powlekane ryby z sosem Remoulade jest bezglutenowe i pescatarian przepis z 4 porcjami. Na 5,27 zł za porcję, ten przepis okładki 39% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 40g białka, 96g tłuszczu, oraz w sumie 1057 kalorii. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz liście pietruszki, majonez, snapper i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tosty Francuskie Z Orzechami Pekanowymi W Sosie Jagodowym, Gardłosz Atlantycki, oraz Filet Z Łososia Powlekany Orzechami Pekan podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować sos, umieść pietruszkę, zieloną cebulę, kapary i czosnek w blenderze lub robocie kuchennym i połącz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj majonez, oliwę z oliwek, sok z cytryny i musztardę. Dobrze wymieszaj. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania z owocami morza. To utrzymuje się w zakrytym pojemniku w lodówce przez kilka tygodni. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. opłucz rybę, osusz i dopraw. Zanurz rybę w roztopionym maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
3
Rozłóż zmielone pekany na talerzu i wciśnij rybę w okruchy, aby pokryć. Odwróć filety i pokryj drugą stronę. W żeliwnej lub innej ciężkiej, żaroodpornej patelni rozgrzej 1 łyżkę całego masła z olejem. Gdy zacznie skwierczeć, smażyć rybę około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Umieść patelnię w piekarniku na 6 do 10 minut, w zależności od grubości filetów i preferencji dotyczących stopnia doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
5
Podawać natychmiast z sosem Remoulade z boku i klinem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. The Fetzer Vineyards Valley Oaks Pinot Grigio z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Fetzer Vineyards Valley Oaks Pinot Grigio
Fetzer Vineyards Valley Oaks Pinot Grigio
Ten Pinot Grigio jest czysty z owocowym charakterem i ostrym kwasowym kręgosłupem . Są aromaty mango, gruszki, przyprawy pomarańczowej, trawy cytrynowej i ananasa. W ustach są smaki owoców tropikalnych, jabłek, gruszek i przyjemna pomarańczowa nuta cytrusowa, zrównoważona mineralnością i wspaniałym, okrągłym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn